Instructie barpersoneel
- Bij binnenkomst dit formulier goed lezen en bij een wissel van barvrijwilligers erop toezien dat de volgende ploeg dit formulier ook leest.
- Kijk of alle Corona instructieborden nog duidelijk in het zicht staan.
- Check of het terras en de indeling van de kantine nog steeds voldoet aan de Corona richtlijnen.
- Maak met de andere vrijwilliger de afspraak wie de bar doet en wie de keuken.
- Was geregeld je handen en bij bereiding van broodjes of snacks trek dan handschoenen aan.
- Houd steeds in de gaten of in de kantine en op het terras genoeg afstand gehouden wordt. Je hebt als barmedewerker een volmacht om mensen hierop aan te spreken.
- Laat mensen links van de bar (bij de pinautomaat) bestellen. Hierna mogen ze naar de voorkant om het drinken te ontvangen. Of naar de rechterkant om daar het eten te ontvangen of naar een zitplek om daar te wachten op het eten.
- Vertel bij het overhandigen van consumpties wat er van de klant verwacht wordt. Weggooien van consumptie afval of aan de rechterkant van de bar het terugplaatsen van statiegeldflessen of vaatwerk.
- Maak geregeld de aanrechten, de bar, de tafels en de wasbak in de WC schoon.
- Voor wie ernaar vraagt we hebben gekozen om niet te registeren, veelal komen er teams binnen en dan zou er grote opstoppingen plaatsvinden bij het registratieformulier. Hierdoor zou er meer kwaad dan goed geschieden.
- Tips of nuttige aanvullingen voor dit formulier zijn altijd welkom!!
Belangrijk: wij zijn medeverantwoordelijk voor het welzijn van onze bezoekers en voor het in bedwang houden van Corona maar dat zijn al onze bezoekers zelf ook!!