Wat was het lekker, leuk en gezellig!
De 2e editie van Telstar Culinair zit er weer op. En wat hebben we als organisatie hier van genoten. Alles kwam bij elkaar op die dag. De voorbereidingen voor deze dag begonnen al vroeg. Er moest al van alles voorgesneden en afgemeten worden, de kantine schoonmaken, de kantine omtoveren tot restaurant, de tafelindeling aanpassen, de tafelindeling nóg een keer aanpassen doordat er last minute toch nog gasten bij kwamen en niet te vergeten, het voorproeven met het Telstar Culinair team (Je moet wel weten wat je de gasten voorschotelt).
Om 18:00 uur druppelden de eerste gasten binnen en werden ontvangen met een glas prosecco van het huis. Al gauw werd de kantine voller en werd iedereen naar zijn of haar tafel geleid. Om 18:30 uur konden de aanwezige kinderen zich bij de chefkok melden om te helpen met het bereiden van het voorgerecht. Het was erg leuk om te zien hoe iedereen hier enthousiast mee aan de gang ging.
Het voorgerecht werd uitgeserveerd en de aanwezig bediening zorgde er voor dat iedereen ook wat te drinken kon bestellen. In de keuken werd hard gewerkt om de soep uit te kunnen serveren in glazen flesjes en alvast het hoofdgerecht voor te bereiden.
Het toetje werd onder het oog van de gasten opgemaakt aan de bar van Telstar en daarna naar de gasten gebracht. Tot slot nog een bakje koffie met wat lekkers en uiteindelijk afrekenen voor het goede doel, de AED. Binnenkort zal bekend worden gemaakt hoeveel deze avond heeft opgebracht en zal het geld worden overhandigd aan de penningmeester van Telstar.
Voor degenen die er niet bij zijn geweest kunnen hier de foto’s bekijken: https://myalbum.com/album/YQPoxQoBQsjH
Het team van Telstar Culinair wil iedereen bedanken die bij ons heeft gegeten en gedronken en uiteraard ook iedereen die mee heeft geholpen in de bediening of in de keuken om van deze avond een succes te maken. Een speciaal woord van dank voor ‘Mitra – Het witte schuurtje’ voor de wijnen die deze avond zijn geschonken.