De tweede editie van Telstar Culinair
23 februari 2019 gaat het team van Telstar Culinair weer los voor onze leden in de KV Telstar kantine. Vanaf 18:00 uur heten we jullie welkom en begeleiden we jullie naar jullie tafel. Vanaf 18:30 uur wordt het eten geserveerd. Niet zo maar eten. Nee, een culinair hoogstandje waarbij dit jaar ook de aanwezige kinderen aan mee mogen gaan helpen onder leiding van een echte chefkok. Het wordt dit keer dus nog meer een familie uitje! Neem dus gerust de kinderen mee. Ook met hun is rekening gehouden.
Voor degenen die niet meer weten hoe het was en voor degenen die er niet bij waren zijn hier nog een foto van vorig jaar.
Het menu is dit jaar uitgebreid met een extra tussen gerecht om zo een reis door de seizoenen en over de werelddelen te kunnen maken. Opgeven kan via het formulier helemaal onderaan deze pagina.
Let op: Net als vorig jaar kan er alleen contant betaald worden. Dit geldt ook voor de consumpties.
De opbrengst van deze avond wordt aan Telstar geschonken als bijdrage voor een AED in ons pand.
Het Telstar Culinair team bestaat uit:
Keuken:
Dennis van Keulen
Norbert Tolenaar
Bediening:
Kurt Metz
Marco Krabbe
Martine Noorland
Bar:
Wilco Rakhorst
Volwassenen menu (€25,00)
Voorgerecht – Sharing the Mediterranean taste
Sharing plank met daarop:
Proscuitto di Parma
Gemarineerde artisjokken
Olijven
Aioli
Coppa di Parma
Gemarineerde mancheggo (Spaanse schapenkaas)
Geroosterde gamba’s met tuinkruiden en knoflook
Focaccia, Ciabatta, stokbrood en gezouten boter
XXXXX
Tussengerecht – Bottled Asia
Soep in flesje
Thaise curry kokos soep
XXXXX
Bij het hoofdgerecht is er de keuze uit vlees of vis.
Vis – Salmon Boemboe Bali
Zalm boemboe Bali op gestoomde paksoi en kefir saus
Vlees – Grilled Beef from Marrocco
Geroosterde runderbavette met crème van zoete aardappel, spitskool en saus van ras el hanout
Oerfriet zit standaard bij het hoofdgerecht
XXXXX
Dessert – Taste the summer with Raspberry in 3 ways
Bavarois
Gel
Sorbet
Violensuiker
Cannelloni gevuld met lemon curd
XXXXX
Kindermenu (€15,00)
Voorgerecht – Sharing the Mediterranean taste
Mee eten van de plank
XXX
Tussengerecht – From the Andes mountains
Tomatensoep in een flesje
XXX
Hoofdgerecht – Oriental Chicken
Geroosterde kipdij met sate saus en oerfriet
XXX
Het dessert is hetzelfde als het volwassenen menu – Taste the summer with Raspberry in 3 ways
Bavarois
Gel
Sorbet
Violensuiker
Cannelloni gevuld met lemon curd
Heb je een allergie? Meld het ons! Het hoeft namelijk geen belemmering te zijn om mee te kunnen eten. Wij kunnen dan iets bereiden wat je wel kunt of mag eten. Je kunt opmerkingen over allergieën of intoleranties kwijt in het opmerkingen veld van het opgave formulier. Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Je kunt ze mailen naar de T.E.C. ().
Nadat het contactformulier verzonden is ontvang je een mail op het door jou opgegeven mail adres. Mocht je deze mail niet binnen 24 uur hebben ontvangen en staat deze niet in je spam box? Ook dan graag even contact opnemen via het mail adres van de T.E.C.
Aanmeldformulier